Prihlásiť
Vyhľadávanie
Nastavenie
O knižnici
Novinky
-100 - -Arc
-Arg - -Čer
-Čes - -DiV
-Div - -F&S
-F1 - -Imm
-In - -Kom
-Kon - -Lev
-Lex - -Mod
-Moj - -Per
-PES - -Prí
-Pří - -Sbí
-Sbo - -Sta
-Šta - -Tre
-Trn - -VTM
-Výb - ab H
Abag - Adle
Adli - Alge
Algr - Ande
Andj - Arlt
Arma - Aval
Avar - Bake
Bakk - Barb
Barč - Bart
Bárt - Beat
Beau - Bell
Belm - Berá
Bera - Beth
Bett - Bisc
Bish - Blaž
Blec - Boke
Boko - Both
Botí - Bran
Bras - Bris
Brit - Brug
Brůh - Bukv
Buľ, - Butl
Búto - Camp
Čamp - Carr
Čars - Cele
Céli - Červ
Cerv - Chau
Chav - Chro
Chrt - Číže
Čížk - Cole
Colf - Corn
Corr - Crui
Crum - Dahl
Dahr - Davi
Daví - De P
de P - Demj
Deml - Dies
Diet - Dokt
Dolá - Dost
Dotl - Druž
Drve - Dura
Durb - Dyer
Dyga - Eism
Eisn - Entr
Eötv - Fabo
Fabr - Fejé
Feje - Fifk
Figd - Flau
Flav - Forr
Forš - Fred
Free - Ftor
Fuče - Galb
Galč - Gavl
Gavo - Gibs
Gidd - Goff
Gofr - Gott
Gött - Gree
Greg - Grub
Grue - Habř
Habr - Halí
Haľk - Hano
Hanr - Harr
Hárs - Havl
Havr - Hejn
Hejt - Herr
Hers - Hirs
Hirt - Hoel
Hoem - Holo
Hols - Horč
Hoře - Hovo
Howa - Hrub
Hrud - Hunt
Huny - Inch
Incl - Jahn
Jähn - Janí
Jani - Jedl
Jedn - Jilí
Jílk - Jone
Jong - Jušk
Jusk - Kali
Kall - Kari
Karj - Kay,
Kaye - Kern
Kero - Kirk
Kirn - Klim
Klím - Koch
Kočí - Kolm
Koln - Kopp
Köpp - Kote
Kotě - Kozá
Koza - Krat
Krau - Křiv
Kriv - Kubá
Kube - Kuld
Kule - Kuzn
Kuźn - Lake
Lakh - Laro
LaRo - Leat
Leav - Lend
Leng - Lhot
Li, - Lišk
List - Lore
Lori - Lukš
Lulá - Mach
Mách - Mahl
Mahm - Man-
Maňá - Marg
Marh - Mart
Márt - Mato
Matr - McCa
McCh - Med,
Mede - Merl
Mero - Mičk
Míčk - Miln
Milo - Moha
Mohe - Mora
Morá - Mowe
Mowr - Murp
Murr - Navr
Naxe - Nesv
Nešv - Nito
Nive - Nová
Nova - O'Ro
O'Sh - Olso
Olšo - Osif
Osin - Pala
Palá - Park
Parl - Pave
Pavi - Pejč
Pejř - Pešt
Pest - Pica
Picc - Pitz
Pius - Poho
Pohr - Pont
Pool - Přad
Prae - Proc
Proč - Puzo
Puzy - Rako
Rakú - Redf
Redg - René
Renf - Rieč
Ried - Robi
Robl - Rose
Rosi - Rubi
Rubí - Ryba
Rybá - Saha
Šáhí - Sans
Sant - Sche
Schi - Schu
Schü - Sedl
Sedm - Šest
Sest - Ship
Shir - Šime
Sime - Site
Šiti - Slab
Slac - Smej
Šmej - Snie
Snig - Sora
Sorá - Spil
Špin - Staň
Stan - Stei
Štei - Štoc
Stoc - Stri
Stří - Sue,
Süe- - Švar
Švař - Swal
Swan - Tamm
Tamp - Terr
Terš - Tich
Tidb - Tomi
Tomí - Trév
Trev - Ture
Turg - Urba
Urbá - Vale
Valé - Vani
Vaňk - Végh
Vegr - Vice
Vích - Vlce
Vlče - von
Von - Vrzá
Vrzg - Wall
Walm - Wegl
Wegn - Whal
Whar - Will
Wilm - Woll
Wöll - Yusc
Yves - Zare
Žare - Žero
Žert - Zoun
Zozu - Østb
DigiBooks - Prezeranie autora

Autor: Wurm; Monika Rok narodenia: -   Rok úmrtia: -
Poznámka: Monika Wurm sa narodila na Slovensku v malej dedinke Šišov. Vyštudovala strednú priemyselnú školu so zameraním na technicko-informatické služby. Pred niekoľkými rokmi našla svoje šťastie v podobe nového života v hlavnom meste Rakúska.
Monika už dávno túžila napísať knihu, ktorá by si dokázala získať srdcia čitateľov nielen zaujímavým dejom, ktorý šokuje, ale aj ľahkým erotickým šteklením, ktoré si bleskurýchlo podmaní zmysly človeka.
V jej prvej knihe s názvom Slzy predaných dievčat opísala príbeh mladého filipínskeho dievčaťa, ktoré sa za katastrofálnych podmienok dostane do Dubaja nazývaného aj mestom snov, kde ju predajú ako luxusnú spoločníčku.
A práve toto dielo sa teší úspechu nielen na Slovensku, ale aj ako preklad na českom trhu v pražskom nakladateľstve Brána, ktorého je Monika Wurm exkluzívnou autorkou.
Okrem tohoto románu je autorkou aj ďalších kníh, napríklad vášnivé Rockové tango, alebo orientom dýchajúca Pakistanská princezná, či jej mrazivé pokračovanie Pakistanská pomsta.
Práve o túto sériu pakistanských príbehov sa zaujímajú filmoví tvorcovia zo zahraničia.

Názov: Hvězda nad arabským peklemJazyk: Český   Žáner: Román   Rok vydania: 2018
Poznámka: Hlavní hrdinka Fatima se narodila ve Francii ovšem v radikální afghánské rodině, která ji chce vdát proti její vůli a poslat s manželem zpět do Afghánistánu. Fatima snoubence odmítne, ale pro urážku na cti rodiny se ji pokusí zabít její vlastní bratři.
Mladá žena jako zázrakem přežije a dostává se do ochranného státního programu. Odchází do Paříže, kde nezměnila jen jméno na Fabiene, ale i víru, protože se s islámem své rodiny nedokázala ztotožnit. Její život se dlouhá léta zdál být v nejlepším pořádku. Měla nejen skvělé zaměstnání, ale také starostlivého manžela, se kterým občas pracovně vycestovala do zahraničí. Jednoho dne odjíždějí do Saúdské Arábie, země, která je neslavně známá svými antifeministickými zákony a přísnými tresty. Tady se vrtkavé štěstí nečekaně proti Fabiene obrátí. Dostává se do ženského vězení, daleko od civilizace. Musí snášet příšerné nelidské podmínky, nedostatek jídla i spalující horko. Věznice kromě odsouzených žen ukrývá ve svých útrobách nechutné tajemství. Tajemství, o kterém sice ví každá vězeňkyně, ale žádná o něm nemluví. Tady neuvěřitelný příběh plavovlásky s ocelově modrýma očima teprve začíná. Silný příběh ženy, která se i přes děsivé zážitky nikdy nevzdala, čtenářům doslova vyrazí dech.
FormátStavVeľkosť
docxOprava po OCR formát5721658
pdfOCR obrázky4934762

Názov: Kráska & BeštiaJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2024
Poznámka: Lili, mladej žene túžiacej po rodine, sa v jedinom momente zrúti celý svet. Po tom, čo dostane výpoveď v práci, pristihne svojho snúbenca v náručí inej ženy. Po čase sa nechá nahovoriť, aby skúsila šťastie prostredníctvom zoznamovacích aplikácií. Nemá však šťastie, keďže ani týmto spôsobom sa jej toho pravého nedarí nájsť. Vo chvíli, keď to chce definitívne vzdať, dostane sa jej do rúk dámsky časopis s inzerátom, na ktorý sa rozhodne zareagovať. Spoznáva muža svojich snov, ktorý nie je len zámožný džentlmen, ale túži po rodine rovnako ako ona sama.
Dokonalá rozprávka... Táto však v sebe skrýva jeden háčik. Ak sa chce Lili s týmto výnimočným mužom stretnúť, musí absolvovať výberové konanie a akceptovať skutočnosť, že svojho vysnívaného za denného svetla nikdy neuvidí. Dôvod je prostý. Nechce ju svojím hrôzostrašným vzhľadom vystrašiť.
Koľko ďalších prekvapení skrýva neznámy a taký tajuplný muž pod rúškom tmy? Podľahne neskúsená Lili jeho podmanivému umeniu zvádzania bez toho, aby odhalila jeho desivú tvár?
Tešte sa na príbeh nabitý záhadami, túžbou a erotickým iskrením, ktoré rozdráždi nielen vašu predstavivosť.
FormátStavVeľkosť
docx1. korektúra5388463
djvuOCR obrázky9051369

Názov: NedotknuteľnýJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2020   Číslo vydania: 1.
Poznámka: Rahul, chudobný mladík z indického Bombaja, sa živí čistením verejných toaliet a príležitostným okrádaním turistov. Každý deň prežije tak, akoby mal byť jeho posledným. Niet sa čomu čudovať, je príslušníkom najnižšej spoločenskej kasty nedotknuteľných. Svoj bezútešný život sa rozhodne dobrovoľne ukončiť. V osudnú noc sa však stretne so starým mudrcom, ktorý mu poradí, aby si napravil karmu. Až potom sa mu môže začať dariť. Mladík radu prijme, rozhodne sa napraviť všetky chyby posledných dní a dať si novú šancu. Najväčšou výzvou zostáva vrátenie ukradnutého mobilného telefónu očarujúcej žene, ktorú ani nepozná. Rahul sa púšťa na dobrodružnú cestu, na ktorej ho čaká veľa prekvapení a skúšok.
To, či sa hlavnému hrdinovi podarí vrátiť telefón neznámej cudzinke, ktorá ho od prvého okamihu opantala, a ako ho cesta do neznámych krajín zmení, sa dozviete v romanticko-tragickom príbehu o stratách, bezhlavej odvahe, bezodnej nádeji a čírej láske...
FormátStavVeľkosť
doc1. korektúra2326016

Názov: Nesmieš ma milovať 1 - Farby láskyJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2016
Poznámka: Dva príbehy, ktoré sa od seba nemôžu líšiť viac, spája iba tenučká niť medzi prítomnosťou a hriechmi z minulosti. Prečítajte si pútavý príbeh konžskej otrokyne Ashanti a jej majiteľa Arthura a moderný príbeh zo súčasnosti medzi korunným princom zo Saudskej Arábie a belgickou gemologičkou Sandy de Vos.
Minulosť, ruka v ruke s osudom, si necháva záležať i na tom, aby zaujímavo poprepletala životy hlavných hrdinov. Prináša viac ako len zakázanú lásku plnú utrpenia. Dokážu city odsúdené na zánik prežiť aj nemilosrdné predsudky spoločnosti?
Nechajte sa vtiahnuť do deja knihy, ktorá vás nielen pobúri, ale i dojme nevinou skutočnej lásky, ktorá aj napriek všetkým problémom odovzdá ľudstvu svoje posolstvo.
Viac sa dočítate v knihe s názvom Nesmieš ma milovať – (Farby lásky), ako i v rovnomennom pokračovaní Nesmieš ma milovať – (Prekliaty tanzanit).
FormátStavVeľkosť
docxOprava po OCR formát723961

Názov: Nesmieš ma milovať 2 - Prekliaty tanzanitJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2016
Poznámka: História nezostane nikdy tak celkom pochovaná a už vôbec nie zabudnutá.
Či už tajomstvo saudskej kráľovskej rodiny, alebo spomienka na bezvýznamnú otrokyňu sa môže kedykoľvek vrátiť v podobe Pandorinej skrinky, ktorá čaká na svoje otvorenie.
Dej knihy nie je iba príbehom o láske, ale aj o neuveriteľnej túžbe človeka chcieť prežiť aj nemožné. Pripravte sa na silný dej, ktorého historická časť vám svojou krutosťou vyrazí dych, alebo sa tešte na okamihy nehy, ktoré vám poláskajú dušu.
Touto knihou sa vydáte po stopách vzácneho drahokamu, či nazriete do srdca následníka trónu Saudskej Arábie, alebo objavíte historické protiklady prostitúcie a mníšského rádu.
To, či sa naplní posolstvo, pre ktoré sa ešte raz museli otvoriť brány minulosti, sa dočítate v knihe s názvom Nesmieš ma milovať – Prekliaty tanzanit, ktorá je rovnomerným pokračovaním románu Nesmieš ma milovať: Farby lásky.
FormátStavVeľkosť
docx1. korektúra562877

Názov: Nesmíš mě milovat 1 - Barvy láskyJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2016   Číslo vydania: 1.
Názov originálu: Farby lásky   Rok vydania originálu: 2016   
Poznámka: Poutavý příběh konžské otrokyně Ashanti a jejího majitele Arthura a příběh ze současnosti líčící vztah mezi saudským korunním princem a belgickou gemologičkou Sandy de Vos spojuje pouze tenká nit mezi přítomností a hříchy minulosti. Nechte se pohltit dějem knihy, který vás dojme nevinností skutečné lásky. Dokáží city odsouzené k zániku přežít nemilosrdné předsudky společnosti?
FormátStavVeľkosť
djvuOCR obrázky6410150
docxOprava po OCR formát5942481

Názov: Nesmíš mě milovat 2 - Prokletý tanzanitJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2017   Číslo vydania: 1.
Názov originálu: Prekliaty tanzanit    Rok vydania originálu: 2016   
Poznámka: Děj knihy je pokračováním úspěšného románu Nesmíš mě milovat – Barvy lásky. Historie nezůstane nikdy zapomenutá, ať už se jedná o tajemství saúdské královské rodiny nebo o vzpomínku na bezvýznamnou otrokyni – kdykoliv se může vrátit v podobě Pandořiny skříňky, která čeká na otevření. Vydáte se po stopách vzácného drahokamu, nahlédnete do minulosti a se současnou hrdinkou prožijete příběh lásky následníka saúdskoarabského trůnu. Silný příběh o lásce a touze po životě, která překoná i neuvěřitelnou krutost.
FormátStavVeľkosť
djvuOCR obrázky7234747
docxOprava po OCR formát5544599

Názov: Pákistánská pomstaJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2019   Číslo vydania: 1.
Názov originálu: Pakistanská pomsta   Rok vydania originálu: 2015   
Poznámka: Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí? Budete věřit cizinci, který tvrdí, že je vaším snoubencem? Hlavní hrdinka Alexandra netuší, že je všechno jinak, než jak to na první pohled vypadá. Nechá se zlákat na cestu do Londýna, kde ji pod rouškou tmy sleduje neznámý fantom. Tím ovšem překvapení nekončí. Zjišťuje, že je těhotná a pod zdánlivě ochrannými křídly Shaha, pohublého podivína, odlétá do Pákistánu. Ten jí slibuje návrat do ztracené minulosti, ale vše je úplně jinak. To, že se krásná Alexandra dostala do nebezpečí, zjišťuje příliš pozdě. Přijměte pozvání a ponořte se do vášnivého příběhu z prostředí záhadného Pákistánu. Plameny protikladných emocí, lásky a nenávisti vás pohltí.
FormátStavVeľkosť
djvuOCR obrázky10988208
docxOprava po OCR formát6491895

Názov: Pakistanská princeznáJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy - Erotická romanca   Rok vydania: 2014
Rok vydania originálu: 2014   
Poznámka: Príbeh slovenskej autorky od ktorého sa nebudete vedieť odtrhnúť, plný iskrenia a erotiky, cez ktorý spoznáte aj novú krajinu a životy ľudí v nej. Kniha Pakistanská princezná ukrýva pod svojím originálnym názvom strhujúci príbeh krásnej Angeliky. Dynamická Slovenka žijúca vo Viedni prijíma lukratívnu pracovnú ponuku modelky do krajiny, ktorá na prvé počutie v každom naháňa nielen hrôzu, ale aj vyvoláva zimomriavky po celom tele. Napriek dobre mieneným varovaniam rodiny a priateľov odchádza plná očakávania do vzdialeného Pakistanu. Odvážna blondínka, ktorá má už viacero skúseností s modelingom po celom svete, však netuší, že práve tu na ňu čakajú zážitky vystrihnuté ako z neuveriteľného filmu. Angelika si ľahko získava srdcia rodiny hostiteľov, pre ktorých zároveň pracuje. So všetkými si znamenito rozumie. Okrem nevrlého a nevšímavého majiteľa ju má každý rád. Gori - ako cudzinku s bielou pleťou prezývajú, postupne zapadá do rodiny. Spoznáva ich pestrú kultúru, vieru a hľadá odpovede na všetečné otázky. Všetko mohlo byť také krásne a bez komplikácií, keby sa Angelika nechystala potajomky stretnúť s jedným z dvoch neznámych mladíkov, ktorých spoznala cez facebook. K stretnutiu však nedôjde, pretože ju niekto unesie. Niekoľko dní nepozná meno ani tvár svojho únoscu, ktorý ju drží v povrazoch a so zviazanými očami. Šokujúce odhalenie nastane vtedy, keď Angeliku pod hrozbou prinúti vziať si ho za manžela. Odpoveď na otázku, kto sa z pakistanských nápadníkov stane jej manželom, sa dozviete pri čítaní vášnivého príbehu s ľahkou erotickou iskrou. Nečakané zvraty a napínavý dej nepustí čitateľa zo svojho zovretia až do poslednej bodky. Ako sa hovorí, zdanie klame. V tomto príbehu si tento krátky, ale výstižný výrok nájde svoje uplatnenie hneď niekoľkokrát. Nechajte sa ovládnuť divou vášňou, drsnou láskou a spaľujúcou nenávisťou hlavnej hrdinky, jej zážitkami a nepredvídateľným vyústením v krajine rovnako tak čarovnej ako i nebezpečnej.
FormátStavVeľkosť
docxOprava po OCR formát488215

Názov: Pákistánská princeznaJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2016
Názov originálu: Pakistanská princezná   Rok vydania originálu: 2014   
Poznámka: Kniha je strhujícím příběhem krásné Slovenky Angeliky. Dynamická dívka, žijící ve Vídni, přijímá lukrativní nabídku stát se modelkou v krajině, která jí nahání hrůzu. Všechno se však zdá být zpočátku ideální, kdyby ovšem nebyla unesena neznámým pachatelem. Ten ji drží několik dní spoutanou a se zavázanýma očima. Šokující odhalení nastane, když ji únosce přinutí, aby si ho vzala za manžela... Nechte se ovládnout vášní, drsnou láskou a spalující nenávistí hlavní hrdinky v zemi, která není k ženám právě přátelská. Práva na zfilmování příběhu koupila Anglie.
FormátStavVeľkosť
docxOprava po OCR formát6094308
pdfOCR obrázky4460786

Názov: Rockové tango Jazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2015   Číslo vydania: 1.
Poznámka: Niekedy sa práve zo splneného sna môže vykľuť tá najhoršia nočná mora. O tom sa musela na vlastnej koži presvedčiť aj Sunshine Lawsonová, keď sa jej po rokoch podarilo stretnúť s jej zbožňovaným idolom. Lenže sukničkár Damien Shane nie je iba populárny rocker, ale aj bezcharakterný ničomník, ktorý nemá rešpekt pred ničím a nikým. Kto by si teraz myslel, že sa stretnutie hrdzavovlasej Sunshine a trúfalého speváka Damiena bude končiť láskou na prvý pohľad, je na veľkom omyle. Práve naopak, nenávisť, sklamanie a vytriezvenie do reality sú pocity, ktoré si zdravotná sestra a bývalá profesionálna tanečnica zo stretnutia odnáša.
Ľudia sa v živote vidia vždy dvakrát. Inak to nebude ani v tomto príbehu, ktorý zametie vašimi citmi hneď od začiatku. Damien Shane sa po ťažkej nehode musí stiahnuť do ústrania. Množstvo operácií a zlomenín nie je ničím v porovnaní s tým, že prišiel o svoj zrak. Na miesto jeho ošetrovateľky prichádza dievča, ktorému kedysi ublížil tak, ako len muž žene môže ublížiť. Spomenie si arogantný hudobník na túto bytosť? Bytosť, ktorá mu svojou drzosťou vyráža dych a núti ho premýšľať? Sunshine je totiž prvou ženou, ktorá mu nemieni darovať absolútne nič. Nečakaný koniec príbehu vás prinúti zamyslieť sa nad tým, že v živote naozaj nič nie je zadarmo. Len karma je zdarma. Pripravte si vreckovky, pretože tento príbeh vám zlomí srdce.
FormátStavVeľkosť
pdfOprava po OCR formát1870015

Názov: Rockové tango 1 - Rockové tangoJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2017
Názov originálu: ROCKOVÉ TANGO   Rok vydania originálu: 2015   
Poznámka: Někdy se právě ze splněného snu může vyklubat ta nejhorší noční můra. O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Sunshine Lawsonová, když se jí po letech podařilo setkat se s jejím zbožňovaným idolem. Jenže sukničkář Damien Shane není jenom populárním rockerem, ale také bezcharakterním ničemou, který nemá respekt před ničím a nikým. Kdo by si myslel, že setkání zrzavé Sunshine a zpěváka Damiena skončí láskou na první pohled, je na velkém omylu. Právě naopak, nenávist, zklamání a vystřízlivění jsou pocity, které si zdravotní sestra a bývalá profesionální tanečnice ze setkání odnáší. Lidé se v životě vidí vždy dvakrát a jinak to nebude ani tentokrát. Damien Shane se po těžké nehodě musí stáhnout do ústraní. Množství operací není ničím v porovnání s tím, že přišel o zrak. Jeho ošetřovatelkou se stává dívka, které kdysi ublížil. Vzpomene si na ni arogantní hudebník? Sunshine je totiž první ženou, která mu nemíní darovat absolutně nic a navíc ho nutí přemýšlet o sobě. Nečekaný konec příběhu vás přinutí zamyslet se nad tím, že v životě opravdu nic není zadarmo. Autorka úspěšného milostného románu Pákistánská princezna.
FormátStavVeľkosť
docx1. korektúra5823409
djvuOCR obrázky9318171

Názov: Rockové tango 2 - Rockový senJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2017   Číslo vydania: 1
Názov originálu: Rockové tango 2 - Rockový sen   Rok vydania originálu: 2017   
Poznámka: Na naliehavú žiadosť anglickej televízie sa rockový titan Damien Shane stáva porotcom kastingovej speváckej súťaže. Na prvý pohľad arogantný hudobník sa ani štyri roky po smrti milovanej Sunshine nedokáže zmieriť s krutosťou osudu. Za celý ten čas si k telu nepripustil jedinú bytosť ženského pohlavia. Damien sa zmenil. Podrezaný jazyk využíva ako bodnú zbraň, ktorou si chráni vlastné vnútro i súkromie. Hoci sa z neho stal lepší človek, niekedy sa predsa len nevyhne drobnejším konfliktom so zákonom. A práve v čase, keď si prostredníctvom verejnoprospešných prác odpykáva trest, spoznáva Melody. Sebavedomá punkerka sa stáva jeho nepríjemnou spoločníčkou, ktorá si odpracováva podobný trest. Jej poznávacím znamením nie sú iba dúhové vlasy a výstredný odev, ale aj dar v podobe rockového hlasu. Osud sa pohrá so životmi hlavných hrdinov a tí sú si bližší, ako by sami čakali. Dokáže Damien opäť milovať? Dokáže milovať ženu, ktorá ho neskutočne vytáča a privádza na pokraj šialenstva? Skrotí ju? Rozhodne sa otvoriť jej svoje zlomené srdce? Scelia sa v tomto dojímavom príbehu Damienove rozbité sny? A dá sa to vôbec? Život je predsa taký nevyspytateľný, rovnako ako aj záver tohto príbehu...
FormátStavVeľkosť
doc1. korektúra2245120

Názov: Slzy predaných dievčatJazyk: Slovenský   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2014   Číslo vydania: 1.
Poznámka: Zdanlivo pokojný život chudobnej polosiroty Malaye z filipínskeho mesta Manila prevráti na ruby spleť tvrdých rán, ktoré jej uštedrí osud: otec-alkoholik ju predáva mafii, ktorá obchoduje s bielym mäsom, a to iba niekoľko dní po tom, ako ju brutálne znásilnil jej nápadník.
Úbohé 16-ročné dievča potom spolu s inými rovesníčkami prepašujú za katastrofálnych podmienok do Dubaja – mesta snov, v ktorom ju vydražia ako luxusnú spoločníčku. Po smrti prvého pána Malayu osud nečakane zaveje do rúk iného muža.
Dokáže si zlatooká dievčina získať srdce svojho nového pána, atraktívneho horkokrvného lekára?
Aký osud očakáva Malayu v krajine nekonečných možností a zdanlivého bohatstva?
Ako sa popasuje s vlastnou zbierkou jaziev?
Tlejúca vášeň a erotické iskrenie v detailne spracovaných opisoch dodávajú knihe silný náboj.
„Jedinou úlohou osudu je, aby sa naplnil...“
FormátStavVeľkosť
doc1. korektúra2868736

Názov: Slzy prodaných dívekJazyk: Český   Žáner: Pre ženy   Rok vydania: 2015   Číslo vydania: 1.
Názov originálu: Slzy predaných dievčat   Rok vydania originálu: 2014   
Poznámka: Zdánlivě klidný život chudé dívky Malayi z filipínského města Manila převrátí naruby spleť tvrdých ran, které jí uštědří osud: otec alkoholik ji prodává mafii, která obchoduje s bílým masem, a to jen několik dní potom, co ji brutálně znásilní její obdivovatel. Ubohé šestnáctileté děvče potom společně s dalšími vrstevnicemi propašují za katastrofálních podmínek do Dubaje – města snů, kde ji vydraží jako luxusní společnici. Co čeká Malayu v krajině nekonečných možností a zdánlivého bohatství? Detailně popsaná doutnající vášeň a milostné jiskření dodávají knize silný etický i erotický náboj.
FormátStavVeľkosť
djvuOCR obrázky9364034
docxOprava po OCR formát2081363